Hvad er NADA behandling og coaching?

Oplever du af og til indre uro og tankemylder? Har du svært ved at sove om natten? Sidder der 5 kilo for meget på sidebenene? Eller trænger du til at genvinde kontrollen over dit eget liv? Slip af med det uønskede i dit liv og genfind din indre ro og balance med NADA behandling og coaching.

NADA Akupunktur

NADA behandling er et akupunkturforløb, som består af fem kinesiske ørepunkter og seks kropspunkter.  NADA kan bruges af alle.  Metoden drejer sig om at skabe ro og balance fysisk såvel som psykysk. Kernen i NADA behandling er at finde ro og blive bedre til at lytte til sig selv.

Afhængig af din tilstand, placeres nålene så du opnår den bedst mulige behandling. For at du får et endnu bedre resultat kombinerer vi NADA akupunkturen med coaching hos NADA – Coaching.

Hvorfor NADA behandling?

Du får det bedste resultat, når NADA behandlingen kombineres med coaching. Du får mulighed for at arbejde med det, der tynger dig, og samtidig opleve større livsglæde og ro, når du bliver NADA behandlet. Fysiske skavanker påvirker lige så ofte psyken som omvendt. Derfor skal du arbejde med flere sider af dig selv i løbet af behandlingen.

nada-behandling-akupunkturHvordan virker NADA – Coaching?

Ved NADA behandling placeres fem tynde, sterile nåle i hvert øre i en bestemt rækkefølge. Herefter skal du blot sidde eller ligge stille i ca. 45 minutter, mens nålene påvirker de forskellige punkter. Det kan være der går nogle gange, inden du mærker den store forskel, men det skal nok komme. Brug coachingen til at få styr på dine forventninger og blive mere opmærksom på de forandringer, du oplever. Det skal være en positiv oplevelse at komme til din NADA behandling, hver eneste gang.

 

Er NADA behandling ubehageligt?

Nålene er meget tynde, så NADA behandlingen er så godt som smertefri. Hvis et punkt er særligt ømt kan du mærke et lille prik, lige når nålen stikkes i. Derefter mærker du ikke mere til nålen, men du mærker effekten af behandlingen bagefter. Der er ingen bivirkninger ved NADA behandlingen og man kan ikke overbehandle.

Har du spørgsmål til NADA behandlingen, eller er du klar til at gå i gang? Find priser på NADA behandling her. Du er altid velkommen til at kontakte os her eller ringe på 22 98 72 24.

Kontakt os nu

Gør noget godt for dig selv allerede i dag!