Om os

NADA – Coaching har indgået et samarbejde med Birgitte Bojsen for at kunne tilbyde den absolut bedste kombination af NADA behandling og coaching. Vores samarbejde bygger på en fælles forståelse af, at det ikke er nok at symptombehandle – det virker meget bedre, hvis du både arbejder med sind og krop på en og samme gang.

Med NADA – Coaching kommer du i dybden med det, der blokerer dig gennem fortrolige coachingsamtaler og du får en større forståelse for din krops reaktioner gennem NADA akupunktur. Tilsammen skaber det en helhed, der giver dig kontrollen over dit eget liv tilbage. Men det kræver, at du også selv gør en indsats for at nå de mål, du sætter for dig selv.

Vi hjælper dig i gang og videre, men du hjælper dig selv i mål.

Kontakt os nu

Hos NADA – Coaching møder du

Hellehelle-nada-coaching

Jeg er uddannet Ennagram- og NLP Coach samt NADA-øreakupunktør. Herudover har jeg en pædagogisk uddannelse og mange års erfaring i at hjælpe og støtte i forhold til personlig udvikling og trivsel.  Jeg har siden 2012 haft min egen virksomhed hvor jeg hjælper virksomheder, offentlige instanser og skoler i forandringsregi. Når du vælger NADA – Coaching møder du altid mig, og det mener jeg er med til at skabe både tryghed og værdi.

Til daglig har jeg min klinik i VitaPark, hvor jeg tilbyder coaching og NADA behandling i samarbejde med Birgitte.

 

Birgittebirgitte-nada-behandling

Jeg er uddannet zoneterapeut, social- og sundhedsassistent samt NADA-øreakupunktør. Med min baggrund i sundhedsvæsnet er jeg efterhånden nået frem til, at nogle gange kan det være nødvendigt at støtte medicinsk behandling med andre metoder. NADA akupunktur er en blid måde at arbejde med den enkeltes problemer på, og behandlingen går helt automatisk ind og påvirker det der er brug for således, at der skabes balance mellem YIN og YANG-energierne og de 5 elementer (vand, metal, jord, ild og træ), som er en del af det, den traditionelle kinesiske medicin, bygger på.

Jeg deler klinik med Helle i Vitapark, hvor jeg tilbyder NADA behandling i samarbejde med Helle.